Chladná krása ušlechtilé oceli

Chcete dokonalý prvek v interiéru, kterého si každý všimne a už nikdo na něj nezapomene? Máte interiér zařízený do industriálního stylu? Pokud ano, tak ocelové schodiště od K.M.K. Design je to pravé. Dlouho byl kov považovaný za příliš chladný, ale nyní se dostává do popředí.
kruhové kovové schodiště.jpg

Široká paleta možností

Ocelová schodiště se dají vyrobit v několika provedeních, která budou dokonale pasovat do vašeho domova. Využít ho můžete v úsporné podobě točité varianty, ale také jeho přímý, zalomený či podestový model. Zajisté se vám alespoň jeden z nich bude nejen líbit, ale také se vejde do místnosti. Výrobce vám zajisté splní všechna přání a přizpůsobí se každému prostoru.

Velká výhoda variability

Téměř neomezené možnosti tvarů, povrchové úpravy a vzhledu. Ocel je možné různě tvarovat, a proto je ideální i v případě, že chcete něco skutečně originálního a neotřelého. A to se netýká jen schodiště samotného, ale také zábradlí. Při správné kombinaci s dalším materiálem tak dosáhnete nevídaného. Získáte perfektní dominantu každé místnosti.

Nejčastější kombinací je kov společně se dřevem či sklem. Stejně tak ale můžete využít také mramor, umělý kámen i dlaždice. Záleží jen a pouze na stylu vašeho domova, rozpočtu a prostorových možnostech.
točité schodiště.jpg

Vše individuálně a dle vašich představ

Ozvěte se dodavateli a zadejte si nezávaznou poptávku. Spojte se s odborníkem a nechte si poradit od specialisty, co by bylo nejlepší. Řekněte mu, jaké jsou vaše představy a rozpočet. Zajisté dojdete ke kompromisu, který bude nádherný, jedinečný, výhodný a nanejvýš praktický.

A právě praktičnost je klíčem ke spokojenosti. Nesmíte zapomínat, že právě vysoká kvalita, odolnost a snadná údržba jsou cílem k dlouhodobé pohodě. Zajisté se za své peníze nechcete potýkat s kluzkými schody a materiálem, který budete muset každou chvíli opečovávat. Vybírejte proto pečlivě, protože je to koupě na hodně dlouhou dobu.